Ultisok Klubja verseny 2023 nyár

Az Ultisok klubja 2023. évi versenysorozata vasárnap, azaz június 25-én indul, végig fix 1-es alapon játszunk 60 perc ideig egy fordulót 19:30-20:30 óráig minden vasárnap este augusztus 13-ig, azaz 8 forduló lesz szokás szerint. Aki eddig játszott kérem NE jelezze indulási szándékát – az ultistaron használt felhasználónév kell – pontosan! – kis- nagybetű, ékezetek, stb. Aki még nem játszott, írjon nekem, ha játszana, a játék online az ultistars felületén zajlik, és legalább bronz előfizetéshez kötött.
A fordulók összesítve lesznek és a 8. forduló végére derül ki, kik lesznek azok (5fő), akik bejutnak az éves döntőbe. Eddig a döntőbe jutott a tavalyi győzelmével, illetve a tavaszi versenyeken elért eredményével (ultistars felhasználónevek): eSzeS, Cirip, Körhintás, tanitó, koca, Profigond, és én.
A tavalyi versenyszabályok érvényben maradnak, tehát a verseny szervezőjének (nekem) ultiját, betlijét vagy durchmars, esetleg 40-100, 20-100 játékát megfogni fegyelmi vétség! Kontrával különösen!!!!
Jó játékot
Péter

Az eredmények és a versenyállása ide kattintva elérhetőek.

Lokális Marketing Budapest

https://seobudapest.hu

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .