Az ulti stratégia

Kedves rablóulti kedvelő, érdeklődő, a következő az oldalakon ulti stratégia tippeket, ulti tanácsok fogok adni az ulti játék közben mit s hogyan érdemes játszanod. Akár a játék bemondója, licitálója vagy, akár pedig az egyik védőjátékos.

Szó lesz az egyszerű színjáték menetéről, a 3 lapos ultiról, annak esélyeiről. A szinte lehetetlen, de igaz 2 lapos 20-100 ulti megvalósíthatóságáról.

A 40-100 és 20-100 játékokban mit mikor kell kenni és mikor mivel kell ütni.

A betli játékban mit kell hívni védőként és mit kell dobni licitálóként.

A durchmars játékot hogyan kell megnyerni és hogyan lehet elbuktatni.

Mikor kell felvenni a talont – talán ez a legfontosabb – és ha már felvetted mit licitálj vagy ha nem vetted fel úgy, mikor és miért kell mégis megtenned. Mit és milyen esetben érdemes megkontráznod, rekontra esetén mik a teendők.

Mindaz amit itt leírok Neked – az ulti tanácsok – egyébként kizárólag egy útmutató az ulti játék során. De akkor és ott a Te feladatod, hogy helyesen dönts.

Persze én is hibázok, mint ahogyan mindenki más, és leginkább információk hiányában teszem azt. Leginkább amikor nem látom a talont és kettő egyenlő erősségű lap közül kell választanom, ilyenkor persze, hogy olykor rosszul döntök, hívok, kenek.

Nem az a cél, hogy robotként játssz, hanem, hogy a saját stílusodban, a szabályok betartásával Te légy a legjobb, vagy legalább kevesebbet ronts, mint az ellenfeleid.

Adus (tromf) játékok

Adu, színnélküli licitek, bemondások