Azt licitáld, ami a lapodban van

Hetek óta érik bennem a szándék, ha már ultiblog a honlap neve, úgy legyenek aktuális bejegyzések. Végre szombat, így nem kell mennem dolgozni – sztrájkolni… van időm egy partiról néhány gondolatot lejegyeznem. A fenti játékot kibiceltem ma 2023.02.04-én reggel. A reggeli kávézás közben játszom egy órácskát, nem sietve iszom a kávét.

A fenti parti alakulása: Verzatus – Misi ultit mondott tök alsó, tök 7 talonnal. Én 5 lapos húzót szinte csak akkor hagyok 4 lapos ultihoz, ha a harmadik színből az egy lap ász- így szerintem a tök alsó, makk 9 talon jobb megoldás. Különösen ez esetben.. ugyanis Zsuzska ugyanezt a talont továbbadva mondott/hazudott egy betlit – piros ultijához lapokat várva. Szállító ebből a lapból zöld felső, makk 7 talonnal mondott 40-100 ultit…. Tök alsó, 7 érkezett lapokkal tudhatta, hogy a betli nem valós licit. Sokkal inkább a piros ulti akar erősödni. A felvett zöld, makk lapokkal valóban erősebb lett Zsuzska piros ultija. A két makkot talonozva lett egy erős piros ulti, amit meg is nyert partival együtt.

De

Szállító a piros király makk ász talonnal igencsak erős rebetlit mondhatott volna.. tök 8 indulás után, Zsuzska vesz ütést, és abból a lapból makk alsóval le szokás jönni, ezzel Verzatushoz kerül az ütés, innen ő ha nem kis zöld lapot hív, úgy megvan a betli..

De

Ha a piros ultinál letett két makkot Verzatus felveszi…. 7 makk, zöld 7,8, induló piros 9….terített betli, nyert verseny.

Lokális Marketing Budapest

https://seobudapest.hu

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .