Ulti versenyek

Ulti versenyek

Az ulti versenyek oldalon található naptárban az ultiblog.hu honlap látogatói a közeljövőben meghírdetett ulti-versenyekről, ulti kupákról olvashatnak információkat. Az ulti versenyeken a reggeli minden esetben zsíros kenyér lilahagymával, az ebéd pedig helyszínenként változó. A nevezési díj, amely tartalmazza a reggelit és az ebédet általában 3000 ft körüli összeg.

Az ulti versenyek oldalt azért hoztam létre, mert  egyre inkább úgy érzem, hogy nagy a kereset a személyes megjelenésekre, megmérettetésekre egy ulti kedvelő társaságban. Ez olyan, mint csapatépítő. Összehozza a hasonló érdeklődésű embereket.

Az alábbi naptárban zöld alapon pirossal jelöltem azokat a napokat, amikor tudomásom szerint ultiverseny lesz az országban. Persze előfordul, hogy egy napon több versenyt is szerveznek, különösen a nyári vagy annyira zord időjárású hónapokban. A Facebook közösségi oldalon lehet csatlakozni az Ultisok klubja csoporthoz, ott bejegyzéseket írni, javaslatokat tenni, illetve versenyeket, megmértettetéseket szervezni. Várom a visszajelzéseket akár az Ultisok klubjában, akár pedig itt a kapcsolati oldalon.