Ulti ajándék 1

Ulti ajándék

Ahogy járkálok, nézelődöm, beszélgetek. És látom, hogy az emberek játszanak a tereken, vendéglátóhelyeken. Kártyáznak vagy sakkoznak.

Ha kártyáznak, úgy általában pókert, römit. Ritka, hogy magyar kártyával játszanak. Vidéken azért vannak olyan vendéglátóhelyek, ahol akár naponta, de tudok olyanról is, ahol pl. minden szerdán és pénteken este 6-tól 10-ig. A fővárosban is bizonyosan vannak egyrészt vendéglátók, másrészt pedig olyan társaságok, barátok, akik valamely gyakorisággal összejönnek egyikük kertjében. De ultisok alig, pedig felmérések szerint legalább  400.000 ember játszik ultit. 🙂  És állítólag egyre elterjedtebb a fiatok körében is, pontosan a variálhatósága miatt. Folyamatos gondolkodás, figyelés, memória-használat előnyei miatt.

Az emberek öltözködnek, ruha kell. Az emberek saját stílusukban öltözködnek. Az emberek szeretik magukat kifejezni a hajviseletükkel, testékszerekkel, esetleg testfestéssel. És ruházatukkal is. Én is így vagyok ezzel.

Szeretném, ha tudná a környezetem, hogy ultit játszom. Néha rosszul, máskor jobban.

De játszom, RABLÓULTI-t.

És ahogy járok, sétálok, nézelődöm, az emberek viselnek cipőt, nadrágot, pólót, inget, sapkát. Némelyiken kártyalap van, kör ász, esetleg treff, pikk ász.

Én ultis vagyok, ezért ultis pólót akarok!

Ulti kedvelő pólómban

 

 

 

 

A kapcsolati oldalon vagy a címemre – peter@ultiblog.hu – írjatok, kérlek.

Az ulti ajándékokat ezen az oldalon tudod böngészgetni, nézegetni és rendelni belőlük. Készültek Ulti bajnok, ulti mester, és ulti tanonc feliratú rövid és hosszú ujjú női, férfi uniszex, gyerek pólók, pulcsik, és ulti bajnok felirattal strandtörülkőző és párna. Mindez több színben és több szabásban – kerek és v nyakú…

 

 

Comments are closed.